Elvire Boitelle

PARTNER

  • Advocaat
  • vFAS-scheidingsmediator

 030 – 230 00 73
 030 – 231 57 71
 elvire.boitelle@rietmrs.nl
LinkedIn

Praktijkgebieden

PERSONEN- EN FAMILIERECHT

Elvire Boitelle is partner bij Rietmeesters sinds 1 januari 2024. In 2003 is zij beëdigd als advocaat en heeft zij gewerkt bij Tanger c.s. advocaten, Zon Familierechtgroep en haar eigen kantoor Familierecht Bilthoven. Elvire is gespecialiseerd familierecht advocaat en mediator en heeft de specialisatieopleiding bij de vFAS (Vereniging van Familierecht advocaten en scheidingsmediators) succesvol afgerond.

Elvire is zeer ervaren als familierechtadvocaat en -mediator. Zij staat veelal ondernemers en vermogende particulieren bij in echtscheidingszaken en alles wat daarbij komt kijken. Waar mogelijk probeert Elvire in onderling overleg tot een constructieve oplossing te komen en waar nodig zal zij een procedure bij de rechtbank voeren en zich inzetten voor het maximaal haalbare resultaat. Elvire is doortastend en professioneel en bereidt haar zaken altijd grondig voor. In de financieel meer complexe zaken werkt Elvire nauw samen met financiële en fiscale deskundigen, waar snel mee geschakeld kan worden.

Elvire heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, ouderschap en erkenning)