P. (Nelleke) Crans

PARTNER

  • Advocaat
  • vFAS-scheidingsmediator
  • Collaborative divorce lawyer

 030 – 230 00 73
 030 – 231 57 71
 nelleke.crans@rietmrs.nl
LinkedIn

Praktijkgebieden

PERSONEN- EN FAMILIERECHT

Nelleke Crans is in 1994 bij Van Riet & Associees te Utrecht als advocaat begonnen. Zij heeft ervaring op verschillende rechtsgebieden opgedaan, maar vrijwel direct – vanwege de diversiteit – het hoofdaccent op het gebied van personen- en familierecht gelegd. Per 1 juli 2012 sloot Nelleke zich aan bij Rietmeesters. Daarvoor is zij jarenlang bij de Gooische vestiging Van Diepen Van der Kroef Advocaten en SmeetsGijbels in Amsterdam werkzaam geweest.

Nelleke treedt regelmatig op als advocaat voor één partij, maar ook als mediator of collaborative divorce lawyer. Nelleke heeft een gevarieerde praktijk met dito clientèle. Op een doortastende en betrokken wijze staat zij ondernemers en particulieren bij op het gebied van alimentatieproblematiek en vermogensafwikkeling zonder daarbij de essentie van de menselijke verhoudingen en een aanvaardbare zakelijke oplossing uit het oog te verliezen.

Nelleke is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), de Vereniging Collaborative Professionals en lid van het team Overlegscheiding Randstad. Daarnaast heeft zij jarenlang namens de advocatuur deelgenomen aan het overleg bij de Rechtbank en het Gerechtshof in Amsterdam.

Nelleke spreekt op verzoek ook af aan De Lairessestraat 153 in Amsterdam Zuid.