Angèle van Erp

Je bent hier:
Angèle van Erp

Familie & Erfrecht Advocaat – vFAS-scheidingsmediator – Parenting Coördinator (PC)

Angèle is in 2009 als advocaat beëdigd, waarna zij op verschillende rechtsgebieden werkzaam is geweest bij Van den Herik & Verhulst Advocaten in Rotterdam. In de jaren die volgden is zij zich steeds verder gaan specialiseren in het personen- en familierecht en het erfrecht. Per 1 juli 2023 heeft Angèle zich als partner aangesloten bij Rietmeesters.

Angèle staat particulieren maar vaak ook (ex-partners van) van ondernemers bij. Angèle heeft ruime ervaring in het adviseren en procederen omtrent alimentatie- en vermogensrechtelijke vraagstukken in geval van echtscheiding of de beëindiging van een samenleving. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen. Ook voor andere vraagstukken die het personen- en familierecht en het erfrecht raken draait zij haar hand niet om.

Inmiddels treedt Angèle niet alleen als advocaat op, maar ook als vFAS-scheidingsmediator. Daarnaast is Angèle gecertificeerd Parenting Coördinator (PC). Daarbij helpt Angèle ouders die een conflict met elkaar hebben over de uitvoering van het ouderschapsplan. Ook begeleidt zij ouders in geval van een gewijzigde situatie waardoor het ouderschapsplan aanpassing behoeft. Een gang naar de rechter is dan in de meeste gevallen niet nodig.

Cliënten van Angèle omschrijven haar als empathisch en pragmatisch. Zij biedt cliënten een luisterend oor, denkt mee en zal altijd dat stapje extra zetten om de gewenste doelen van cliënten te behalen.

Angèle heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, mediation, ouderschap en erkenning)
Angèle van Erp

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat onze Rietmeesters voor u kunnen betekenen?

Of het nu gaat om advies, informatie over een procedure of het bespreken van de te bewandelen route, wij nemen graag de mogelijkheden met u door.