Over ons

Je bent hier:

We sporen de rechtspraak graag aan

Rietmeesters is een nichekantoor met gespecialiseerde advocaten die allen jarenlange ervaring hebben in voornamelijk het familie- en erfrecht. We zijn allen partner en afkomstig van gerenommeerde kantoren. De keuze om in kleiner verband de praktijk uit te oefenen, is een bewuste. Ons motto is professionele kennis en dienstverlening met optimale aandacht voor de belangen van de cliënt.

Wij zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden

Onze geschiedenis

Marianne en Adriaan van Riet zijn de naamgevers en oprichters van Rietmeesters.

Voordat Rietmeesters werd opgericht maakten zij vanaf de jaren 70 deel uit van de maatschap van Derks en Partners Utrecht (thans CMS Utrecht). In 1987 hebben zij het kantoor Van Riet & Associées opgericht (thans De Advocaten van Van Riet). 

Op 1 januari 2004 is Rietmeesters door Marianne en Adriaan opgericht, toen nog aan de Maliesingel 24A in Utrecht. 

In 2007 verhuisde Rietmeesters naar Maliesingel 13. Binnen de kortste keren groeide Rietmeesters uit tot een niche kantoor, dat zich met name toelegt op Familie- en Erfrecht. 

De naam Rietmeesters is een knipoog naar de naam van de oprichters én naar de oude Hollandse Meesters.

"We zijn al meer dan 50 jaar Meesters in het vak"

Maatschappelijk betrokkenheid

Naast hart voor haar cliënten laat het culturele leven van de stad Utrecht Rietmeesters ook niet onberoerd. Rietmeesters is trotse partner van de Stadsschouwburg Utrecht. Daarnaast zetten wij ons allen maatschappelijk betrokken in voor onze omgeving.

De klassieke paardensport loopt als een rode draad door ons kantoor en wij zijn dan ook trotse sponsor van verschillende amazones.

Stadschouwburg Utrecht Rietmeesters

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat onze Rietmeesters voor u kunnen betekenen?

Of het nu gaat om advies, informatie over een procedure of het bespreken van de te bewandelen route, wij nemen graag de mogelijkheden met u door.