M. (Marianne) van Riet-Holst

Je bent hier:
MARIANNE VAN RIET HOLST

Personen & Familierecht advocaat

Marianne is een aantal jaren werkzaam geweest als docente handelsrecht aan de Universiteit Utrecht.

Marianne is daarna in 1974 als advocaat begonnen bij CMS Derks Star Busmann, voorheen Derks & Partners, te Utrecht. Marianne heeft in 1987 samen met Adriaan van Riet en overige deelnemende compagnons het kantoor Van Riet & Associees in Utrecht opgericht. In 2004 is zij samen met Adriaan een nieuw kantoor gestart, met ingang van 15 april 2015 tot Rietmeesters omgedoopt.

Marianne staat met name ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren en/of hun wederhelften bij in het kader van hun echtscheiding. In haar praktijk ligt de nadruk op de afwikkeling van complexe financiële vraagstukken op het gebied van het huwelijksvermogensrecht en alimentatie(berekeningen). Marianne is jarenlang lid geweest van de Raad van Toezicht van de Utrechtse Orde van Advocaten.

Marianne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen)
MARIANNE VAN RIET HOLST

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat onze Rietmeesters voor u kunnen betekenen?

Of het nu gaat om advies, informatie over een procedure of het bespreken van de te bewandelen route, wij nemen graag de mogelijkheden met u door.