R.A. (Rachel) Vlielander-Jongerius

PARTNER

  • Advocaat
  • vFAS-scheidingsmediator

 030 – 230 00 73
 030 – 231 57 71
 rachel.vlielander@rietmrs.nl
LinkedIn

Praktijkgebieden

PERSONEN- EN FAMILIERECHT

Rachel is in 2002 als advocaat personen- en familierecht gestart. Zij is werkzaam geweest bij De Clercq in Leiden, SmeetsGijbels in Amsterdam en ZonFamilierechtGroep in Bussum. Met ingang van 1 juli 2014 heeft Rachel zich als partner bij Rietmeesters aangesloten.

Rachel is gespecialiseerd in alle deelgebieden van het familierecht, zowel op nationaal als internationaal vlak. Zij treedt als advocaat en als mediator op. Zij houdt zich vooral bezig met echtscheidingen en het verbreken van relaties met of zonder samenlevingsovereenkomst. Hierbij komen de onderwerpen partner- en kinderalimentatie, ouderschapsplan, zorgverdeling en verhuizingen aan de orde. Rachel staat veelal ondernemers of hun partners en expats bij. Voorts adviseert Rachel op het gebied van het huwelijksvermogensrecht, zowel in het kader van een echtscheiding als gedurende het huwelijk.

Rachel is lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Verder neemt zij deel aan het rechtbankoverleg met de rechtbank Midden Nederland.