R.A. (Rachel) Vlielander-Jongerius

Je bent hier:
R.A. (Rachel) Vlielander-Jongerius

Personen & Familierecht Advocaat – vFAS-scheidingsmediator 

Rachel is in 2002 als advocaat personen- en familierecht gestart. Zij is werkzaam geweest bij De Clercq in Leiden, SmeetsGijbels in Amsterdam en ZonFamilierechtGroep in Bussum. Met ingang van 1 juli 2014 heeft Rachel zich als partner bij Rietmeesters aangesloten.

Rachel is gespecialiseerd in alle deelgebieden van het familierecht, zowel op nationaal als internationaal vlak. Zij treedt als advocaat en als mediator op. Zij houdt zich vooral bezig met echtscheidingen en het verbreken van relaties met of zonder samenlevingsovereenkomst. Hierbij komen de onderwerpen partner- en kinderalimentatie, ouderschapsplan, zorgverdeling en verhuizingen aan de orde. Rachel staat veelal ondernemers of hun partners en expats bij. Voorts adviseert Rachel op het gebied van het huwelijksvermogensrecht, zowel in het kader van een echtscheiding als gedurende het huwelijk.

Rachel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, internationale kinderontvoering, mediation, ouderschap en erkenning)
R.A. (Rachel) Vlielander-Jongerius

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat onze Rietmeesters voor u kunnen betekenen?

Of het nu gaat om advies, informatie over een procedure of het bespreken van de te bewandelen route, wij nemen graag de mogelijkheden met u door.